SAMSUN / İLKADIM - Samsun Özel Eğitim Meslek Lisesi

Ekm

2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İşitme engelli bireyler arasında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı ödüllü hadis-i şerif ezberleme yarışmasında İlçe 1.si, İlçe 2.si, İlçe 3.sü olan ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize İlkadım Müftülüğü tarafından hediyeler takdim edildi...

Ekm

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında işitme engelli bireyler arasında, "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı ödüllü hadis- şerif ezberleme yarışmasında dereceye girerek il finaline kalan öğrencilerimizi ve üzerinde emeği olan öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ekm

6-9  Haziran tarihleri arasında Aksaray'da yapılan yarışmalarda, Masa Tenisi kategorisinde takım halinde Türkiye 1. olan kızlarımız, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende ödüllerini aldılar. Sporcularımızı ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve 19 Mayıs İşitme Engelliler Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Tüyap Karadeniz 8. Kitap Fuarı'nı ziyaret ettiler.

Ekm

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Samsun Özel Eğitim Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız aşağıdaki gündem maddeleriyle 17 Ekim 2023 Salı Günü 09.30'da okulumuzda yapılacaktır.

Eyl

İşitme Engelliler Haftası Etkinlikleri kapsamında Atakum Gençlik Merkezi Gönüllüleri, öğrencilerimizle sohbet edip, çeşitli etkinlikler yaptılar. Ve öğrencilerimize hediyeler verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Eyl

İşitme Engelliler Haftası Etkinlikleri kapsamında Toplum Destekli Polislerimiz, öğrencilerimize tehlike anında başvuracağı iletişim yolları hakkında bilgi verdiler.